موردمصرف : | غذای اصلی | |
مناسب برای : | مهمانی دوستانه | |
میزان کالری : | مشخص نشده | |
سختی : | ساده | |
محلی : | گیلان | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد | مقدار | واحد | توضیحات |
سیر | 2 | عدد | |
پیاز | 1 | عدد | بزرگ |
گوشت چرخکرده | 500 | گرم | |
رب گوجه فرنگی | 2 | قاشق غذا خوری | |
گوجه فرنگی | 3 | عدد | خرد شده |
آب | 1/2 | لیوان | |
تخم مرغ | 1 | عدد | |
زردچوبه | به میزان لازم | ||
فلفل سیاه | به میزان لازم | ||
گرد غوره | به میزان لازم | ||
نمک | به میزان لازم |
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گردغوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: